Yer fıstığı kızartma yöntemlerine dair verdiğin bilgiler oldukça kapsamlı. Özellikle derin yağda kızartma yönteminin, yer fıstıklarının çıtırlığını nasıl artırdığını öğrenmek ilginç. Fakat şahsen derin yağda kızartma yerine fırında kızartmayı denemek daha sağlıklı bir alternatif gibi geliyor. Fırında kızartma yaparken, yer fıstıklarıyla baharatları karıştırdığında nasıl bir tat elde ettiğini merak ediyorum. Bu yöntemle haşlanmış tuzla ya da farklı baharat karışımlarıyla denemek de güzel bir fikir olabilir. Sen bu yöntemle daha önceden deneme yaptın mı?
Yer fıstığı kızartma yöntemlerine dair verdiğin bilgiler oldukça kapsamlı. Özellikle derin yağda kızartma yönteminin, yer fıstıklarının çıtırlığını nasıl artırdığını öğrenmek ilginç. Fakat şahsen derin yağda kızartma yerine fırında kızartmayı denemek daha sağlıklı bir alternatif gibi geliyor. Fırında kızartma yaparken, yer fıstıklarıyla baharatları karıştırdığında nasıl bir tat elde ettiğini merak ediyorum. Bu yöntemle haşlanmış tuzla ya da farklı baharat karışımlarıyla denemek de güzel bir fikir olabilir. Sen bu yöntemle daha önceden deneme yaptın mı?
Cevap yaz